develements.nl

Alles over de nieuwste Samsung telefoon: de Galaxy Note 10

nieuwste samsung telefoon

Samsung is al lang niet meer weg te denken uit het hedendaagse smartphone-aanbod. Met hun verschillende productlijnen weten ze voor iedere doelgroep een interessante optie op de markt te zetten. Vandaag kijken we naar de nieuwste Samsung telefoon: de Galaxy Note 10.

Uniek aanbod

Samsung wordt gekenmerkt door het aanbieden van smartphones in verschillende marktsegmenten. Onder de J-lijn vallen de echte budgettelefoons. Dit zijn vaak mooie instapmodellen voor mensen die niet veel aan een smartphone willen uitgeven, of lagere eisen stellen aan de prestaties en het uiterlijk van een telefoon. Met de A-lijn probeert Samsung het middensegment te veroveren. Deze telefoons zijn vaak wel een stuk duurder dan de smartphones uit de J-lijn, maar zij bezitten high-end of unieke onderdelen. Zo heeft de nieuwste Samsung telefoon in deze A-lijn, de A80, een roterende camera die in- en uitgeschoven kan worden. Met de S-lijn en de Note-varianten pakt Samsung jaarlijks echt uit. Hier vind je de toptoestellen terug die de beste specificaties en de nieuwste features bevatten. De Galaxy Note 10 is zo een toptoestel.

Vertrouwd, maar toch nieuw

Alle Galaxy Note-toestellen vallen op met twee herkenbare eigenschappen: het grote scherm en de S-pen. Deze smartphone is bedoeld voor de creatieve geesten die hun smartphone niet alleen gebruiken om verbonden te blijven met hun netwerk, maar hun ideeën en inspiratie altijd en overal willen verwerken. Met het grote scherm en de S-pen zijn er bijna geen grenzen die je kunnen beperken bij het maken van een schets, het geven van een presentatie of het bewerken van foto’s. Nieuw aan de Galaxy Note 10 zijn het design, dat nu bijna geen bezels meer kent, en een aantal handige toevoegingen aan de S-pen. Daarnaast is de telefoon weer een stuk sneller dan zijn voorganger en is het mogelijk om de batterij super snel op te laden.

Niet alles is perfect

De nieuwste Samsung telefoon is dus een serieuze upgrade ten opzichte van de Note 9. Maar toch kan een overstap naar dit nieuwe model niet voor iedereen de beste keuze zijn. Zo is de 3.5mm jack verdwenen, waardoor het inpluggen van je oortjes of koptelefoon verleden tijd is. Het schrappen van deze aansluiting is op zijn minst opvallend te noemen, aangezien Samsung in 2018 nog de draak met Apple stak voor het uitbrengen van een iPhone zonder de bekende audio-aansluiting. Daarnaast is de prijs ook nog eens flink gestegen ten opzichte van het voorgaande model. Maar voor iemand die op zoek is naar het beste van het beste en genoeg te besteden heeft, is de Galaxy Note 10 een zeer goede keuze.

Mobiele versie afsluiten