develements.nl

Bezweet en uitgeput

De dag is begonnen. De lantarenpalen schemeren mijn kamer in door het gordijn. Ik klim mijn bed uit en ga mijn kat te eten geven. Mijn kat is zwanger dus die moet natuurlijk wel goed te eten krijgen. Ik pak een kopje thee. De meeste mensen drinken altijd koffie in de ochtend alleen ik hou niet van koffie. Dus een kopje thee is erg lekker in de ochtend voor mij. Ik begin me om te kleden en pak mijn spullen voor werk.

Geen goede indruk

Ik spring op mijn fiets en ga naar werk. Op werk kom ik helemaal bezweet en uitgeput uit. Niet echt bepaald fris. Maar met de auto sta ik alleen maar in de file en kom ik telkens te laat. Dus dat was geen optie voor mij. Anders was ik allang ontslagen. Dus ik moest wel met de fiets. Nu heb ik in mijn kantoor altijd een fles deo staan en er ligt een handdoek. Dat is toch niet erg charmant. Zeker omdat ik die jongen van mijn kantoor erg leuk vind. En op deze manier geef ik niet een goede indruk.

Een alternatief

Dus ik had een alternatief nodig. Ik dacht aan een scooter. Alleen de benzine is zo duur. En het is ook nog is slecht voor het milieu. Dus ik moest met wat anders komen. Ik keek uit mijn raam en zag een collega ook aan komen fietsen. En die was niet aan het hijgen van de fietsreis. En toen zag ik het, hij had een elektrische fiets. Dat was wat ik nodig had! Dus ik ging op zoek naar een fiets die lang mee gaat.

De beste site

Ik ging op de fietsvoordeelshop kijken. Hier had ik al eerder een fiets gekocht en dat beviel me erg goed. Nu ging ik daar op zoek naar een elektrische fiets. En zo kwam ik op een Stromer fiets. Deze fietsen komen uit Zwitserland. Daar worden de fietsen met de hand gebouwd en met de aller beste producten. Al deze moeite om de beste prestatie neer te zetten en de fiets zo een mooi mogelijk model te maken.

Wat nog meer?

Ik ging kijken naar de specificaties en zo een fiets kan gemiddeld 45 kilometer per uur. Ook zijn er goede reviews. Daarnaast staan de pluspunten en minpunten aangegeven zoals het wendbaar stuurgedrag om zo lekker mogelijk te kunnen fietsen. Daarnaast heeft zo een fiets zelfs een kenteken! Ook kan ik een proefrit maken om te kijken of het echt helemaal mijn ding is!

Mobiele versie afsluiten