Ben je nog opzoek naar een goed stuk hout voor jouw tuin. De laatste tijd zijn er heel veel nieuwe huizen bijgekomen in Nederland. Door de Corona periode zijn veel gezinnen gaan sparen en hebben zij eindelijk een huis kunnen kopen doordat ze een hypotheek kregen of ze hebben geld over om dingen te verbouwen in hun huis. Laatst had ik bijvoorbeeld doordat ik het hele jaar niet op vakantie ben gegaan doordat we door de overheid nergens naartoe mochten vliegen een nieuwe badkamer gekocht bij een speciaalzaak bij mij om de hoek. Doordat ik elke maand geld overhield die meestal in de vakantiepot kwam had ik geld over en het werd tijd voor een nieuwe badkamer en een nieuwe schutting in mijn achtertuin. Toen ik mijn achtertuin liet doen door een paar bouwvakkers vertelde zij mij over een stuk hout waar ik nog nooit van had gehoord maar echt super mooi eruit zag en van hele goede kwaliteit. In deze blog ga ik dus vertellen over het geweldige Zweeds rabat hout. Dit zijn praktische planken die je veelzijdig kunt inzetten in de tuin. Je hebt verschillende rabats delen, namelijk halfhouts rabat, dubbel halfhouts rabat en Zweeds rabat. Wat het zo speciaal maakt is dat dit planken zijn die taps hebben en die naar elkaar toelopen en een uitgefreesde sponning hebben zodat je ze makkelijk kunt stapelen en monteren. Uiteindelijk krijg je een schutting waar planken heel netjes over elkaar heen lappen wat een heel mooi effect geeft aan jouw nieuwe tuin.

Voordelen van Zweeds rabat

Er zijn natuurlijk heel wat voordelen bij het kopen van Zweeds rabat maar ik heb een aantal gekozen waarvan ik denk dat ze jou gaan overtuigen om dit ook te kopen voor in jouw nieuwe tuin. Hieronder een overzicht van de voordelen:

  • Het regenwater kan goed naar beneden vallen waardoor je geen natte planken overhoudt
  • Er komt geen wind binnen wat veel voordeel geeft als je een tuin hebt met veel mooie planten
  • Heel stevig doordat de planken in elkaar vallen en het is solide
  • Geen scheuren of kieren door vocht, wind of dergelijks

Tip van de blog!

Dus ben je nu opzoek naar een mooi stuk Zweeds rabat dan zal ik zeker een kijkje nemen bij Pontmeyer! Zij hebben echt hele goede service uit ervaring en ze hebben een ruim aanbod aan verschillende Zweedse rabat planken in verschillende kleuren en specificaties. Je kunt eenvoudig en heel snel online bestellen of je kunt in een van hun vestigingen langs komen om de producten in handen te houden.