Heb jij een nieuwe iPhone 12 aangeschaft? Vergeet dan niet om een leuk hoesje erom heen te doen! Zo voorkom je dat jouw nieuwe iPhone snel beschadigt raakt en hierdoor blijft de waarde van de iPhone hoger. Er zijn tegenwoordig zoveel leuke hoesjes waar je uit kunt kiezen dat er voor iedereen wel een leuk hoesje beschikbaar is. Sommige hoesjes hebben ook nog meer functies dan alleen bescherming.

Telefoonhoesje iPhone 12 met oplader

Zo kun je in bepaalde hoesjes je pasjes bewaren of kun je met bepaalde hoesjes je telefoon draadloos opladen. Dit kan voor alle iPhones 11 en hoger. Er staat dan een soort ring/rondje afgebeeld aan de achterkant van het hoesje. Je hebt hiervoor wel ook een draadloos oplaadstukje nodig die je bij Apple kunt aanschaffen. Zo heeft het hoesje meerdere functies. Hartstikke handig. En bescherming is gewoon belangrijk. Een val zit in een klein hoekje. Je telefoon helemaal goed beschermen? Gebruik dan ook een screenprotector. Zo blijft je scherm ook altijd vrij van krasjes. Heel handig.

Telefoonhoesje iPhone 12

De iPhone 12 is alweer langer dan een jaar uit en dus zijn er veel hoesje beschikbaar voor deze telefoon. Er komen er steeds meer op de markt en de keuze is dan ook reuze. Het is belangrijk voor je telefoon om een hoesje aan te schaffen zodat als je de telefoon laat vallen, er bijna tot geen schade is aan de telefoon. Een telefoonhoesje iPhone 12 kun je in meerdere kleuren verkrijgen dus er zit altijd wel een hoesje bij die naar jouw wens is.

iPad hoes

Geen nieuwe iPhone 12, maar een nieuwe iPad? Vergeet ook dan niet om hier een hoes om heen te doen. Een iPad wordt vaak binnenshuis gebruikt en van het ene bureau naar het andere bureau gesleept. Een hoesje zorgt voor de nodige bescherming. Er zijn velen soorten leuke hoesjes beschikbaar als Ipad hoes. Een iPad hoes kan naast bescherming van de iPad ook bescherming voor het toetsenbord bieden. Sommige hoesjes kun je zo uitklappen dat je het toetsenbord erop kunt leggen. Het toetsenbord heeft dan ook niet de ruimte om te verschuiven. Schaf een iPad hoes aan als je dit nog niet hebt gedaan. Een iPad hoes is onmisbaar als je een iPad hebt.

Apple hoesjes

Als je een nieuw Apple product aanschaft, is het handig om ook een hoesje aan te schaffen. Zo bescherm je de producten tegen beschadiging. Je kan je telefoon namelijk altijd per ongeluk laten vallen. Je kunt ook een screen protector komen om het scherm te beschermen, maar veel hoesjes zijn zo stevig en goed dat dit vaak niet nodig is.